Бараняча нога, запечена у фользі в духовці

Як зробити запечену Баранячу ногу в фользі в духовці рецепт простий. Яке гаряче не тільки оригінально, але і нарядно і святково! Мій тато готує цю страву на свята і сімейні застілля, тому це його фірмовий пророблений рецепт. Сумніватися в смаку і ароматі страви не варто – воно просто «розум отъешь»! І настільки тато її любить готувати, що навіть ми з ними записали відео-рецепт, не пропустіть, він буде зовсім скоро!

Інгредієнти

Бараняча нога 1 шт (приблизно 1-1,5 кг)
Часник 10-12 зубчиків
Нарізаний розмарин
Олія оливкова

Для маринаду:
вустерширський соус 100 мл
Гірчиця із зернами 100 гр
Мед 50 гр
Суміш перців
Сіль
Олія оливкова 50 мл

Бараняча нога, запечена у фользі в духовці покроковий рецепт

1. Баранячу ногу добре промиваємо й обсушуємо паперовим рушником. Часточки часник нарізаємо на половинки, великі – на четвертинки. В нозі робимо надрізи і вставляємо в них часник. Для маринаду все добре смешиваем.
2. Баранячу ногу змащуємо маринадом і посипаємо розмарином. Накриваємо плівкою і залишаємо на 8-10 годин. Деко змащуємо олією, викладаємо баранячу ногу. (можна зробити подушку з картоплі, порізаного на четвертинки і посыпанного сіллю)

3. Накриваємо фольгою і ставимо запікати при 180 градусах на 1,5 години. Потім знімаємо фольгу і ставимо ще на 30 минут.