Фріттата з шинкою, сиром і овочами на сковороді Гордона Рамзі

Як смачно зробити Фріттата з шинкою, сиром і овочами на сковороді Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

На 4-6 порцій:

Оливкова олія для смаження
8 смужок копченого бекону з прожилками жиру, нарізати невеликими шматочками
1 червоний перець, очищений від насіння і нарізаний
3 стебла зеленої цибулі, очищених і нарізаних по діагоналі
150 р замороженого горошку
Жменю базиліка, листя крупно нарізати
2 гуртка козячого сиру (всього близько 120 р)
8 яєць, збити
3-4 столові ложки тертого сиру пармезан
Мелений чорний перець

Фріттата з шинкою, сиром і овочами на сковороді Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Розігрійте духовку до 180°C. Нагрійте трохи олії в 27-сантиметрової антипригарній сковороді і обсмажте бекон протягом 2-3 хвилин. Додайте червоний перець і продовжуйте готувати ще кілька хвилин, поки бекон не стане золотисто-коричневим і хрустящим.
2. Додайте зелений лук і помішуйте протягом 4-5 хвилин. Всипте горошок. Посипати базиліком, перемішавши його з овочами. Наріжте один з козячих сирів і посипте зверху. Нагрійте гриль.
3. Покладіть збиті яйця в миску, додати пармезан і щедро приправити перцем. Перелийте в овочі і злегка струсніть. Коли омлет почне схоплюватися, натріть зверху залишився козячий сир і приправити перцем.
4. Поставте сковороду під гарячий гриль або в гарячу духовку на 4-5 хвилин до золотистого кольору зверху. Вийміть фріттату з сковороди, наріжте на порції і подавайте.