Домашня паста карбонара з беконом, сиром і вершками

Як зробити Домашню пасту карбонара з беконом, сиром і вершками рецепт простий.

Інгредієнти

1. Спагетті – 200 грам
2. Масло вершкове – 30 грам
3. Бекон чи грудка – 200 грам
4. Цибуля 🧅- 1 шт.
5. Жовток – 3 шт.
6. Сир (краще пармезан, але можна і звичайний) – 100 г + для посипання
7. Сіль, перець – за смаком
8. Вершки 20% – 350 мл
9. Зелень за смаком

Домашня паста карбонара з беконом, сиром і вершками покроковий рецепт

1. відварюємо Спагетті. Бекон ріжемо на брусочки, цибулю дрібно ріжемо. У сковороді розтоплюємо масло й обсмажуємо бекон з цибулею. В цей час жовтки змішуємо з натертим сиром, сіллю, перцем і вершками – робимо соус.

2. Виливаємо соус в сковороду до бекону, перемішуємо, доводимо до кипіння і додаємо спагетті, перемешиваем.

3. Обсмажуємо пару хвилин і викладаємо на тарілки. Посипаємо натертим сиром і зеленню. Є пасту краще відразу, горячей.

Відео рецепт 👇