Оджахурі по грузинськи з мясом на сковороді

Оджахурі – грузинська кухня. Оджахурі це “сімейний”. блюдо зазвичай готується для всієї родини. Як зробити Оджахурі по грузинськи з м’ясом на сковороді простий рецепт. Оджахурі це смажена картопля з м’ясом і, звичайно ж, з грузинськими спеціями, в першу чергу хмелі-сунелі.

Інгредієнти

Картопля 250 г
М’ясо (свинина, курка, яловичина) – 400 р
Ріпчаста цибуля -1 шт.
Солодкий перець-1 шт.
Помідори – 3 шт.
Кінза – невеликий пучок
Часник-2 зубчики
Червоний лук -0,5 шт.
Сіль-щіпка
Спеції по 1/4 ч. л. ; хмелі – зуміли, уцхо – сунелі, кондари, сванская сіль, харчо – сунелі
Аджика-1 ч. л.
Рослинне масло – 4/5 столові ложки

Оджахурі по грузинськи з м’ясом на сковороді покроковий рецепт

1. На рослинній олії, обсмажити картоплю до утворення скоринки, але всередині щоб залишався трохи сирим, потім перекласти в окремий посуд і в тій же сковороді обсмажити мясо.

2. До утворення скоринки і так, щоб всередині залишався трохи сирим. До м’яса додати картоплю, потім болгарський перець, цибуля, помідори, сіль, специи.

3. Закрити кришку і тушкувати до повної готовності м’ясо і картоплі. За 5 хвилин до готовності додати цибулю, кінзу і часник і насолодитися смачним блюдом. Приємного аппетита.

Відео рецепт 👇