Хінкалі у воді з фаршем

Як смачно зробити Хінкалі у воді з фаршем простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Хінкалі , дуже смачні і соковиті.

Інгредієнти

✔️Тісто :
Борошно-500 кг
Вода-200 мл(холодна)
Сіль

✔️Начинка:
Фарш-400 грам
Цибуля-1 шт
Кінза-1 пучок
Сіль, перець, червоний гострий перець
Вода-200 мл(холодна)

Хінкалі у воді з фаршем покроковий рецепт

1. Замісити круте тісто. Прибираємо в пакет, а поки займемося начинкою. З’єднуємо фарш,цибулю подрібнений блендером, сіль, паприку, перець, кинзу, і вливаема воду, ретельно перемішуємо пару минут.

2. Тісто ділимо на рівні частини (60-65 грам )і кожну частину тонко розкочуємо. Кладемо тісто в маленьку миску, додаємо 1 ст. лож фаршу і защипуємо тісто в складки. Верхівку гарненько защипуємо, зайве тісто отрезаем.

3. Відварюємо в киплячій підсоленій воді приблизно 10-12 минут.

Відео рецепт 👇