Як смачно зробити Хінкалі у воді з фаршем простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Хінкалі , дуже смачні і соковиті.
Інгредієнти
✔️Тісто :
Борошно-500 кг
Вода-200 мл(холодна)
Сіль
✔️Начинка:
Фарш-400 грам
Цибуля-1 шт
Кінза-1 пучок
Сіль, перець, червоний гострий перець
Вода-200 мл(холодна)
Хінкалі у воді з фаршем покроковий рецепт
1. Замісити круте тісто. Прибираємо в пакет, а поки займемося начинкою. З’єднуємо фарш,цибулю подрібнений блендером, сіль, паприку, перець, кинзу, і вливаема воду, ретельно перемішуємо пару минут.
2. Тісто ділимо на рівні частини (60-65 грам )і кожну частину тонко розкочуємо. Кладемо тісто в маленьку миску, додаємо 1 ст. лож фаршу і защипуємо тісто в складки. Верхівку гарненько защипуємо, зайве тісто отрезаем.
3. Відварюємо в киплячій підсоленій воді приблизно 10-12 минут.
Відео рецепт 👇