Готуємо СМАЧНИЙ, розсипчастий плов. Як зварити розсипчастий плов з м’ясом простий рецепт.
Інгредієнти
М’ясо-300гр
Цибуля ріпчаста-1шт
Моркву-3шт
Спеції:
Приправа для плову
Сіль
Перець
Зіра
Рис
Вода
Часник
Як зварити розсипчастий плов з м’ясом покроковий рецепт
1. М’ясо нарізане невеликими шматочками тушкуємо хвилин 10-15. Цього достатньо, щоб м’ясо стало м’яким, так як в каструлі з товстим дном і литий кришкою готується за лічені хвилини зберігаючи при цьому сочность.
2. Потім м’ясо обсмажуємо з цибулею до золотистого кольору. Додаємо моркву і тушкуємо під кришкою хвилин 5. Не забуваємо про ароматні спеції. Далі додаємо добре промитий рис.
3. Заливаємо водою, кладемо часник і накриваємо литий кришкою, на повільному вогні готуємо хвилин 30.
Відео рецепт 👇