Як зварити розсипчастий плов з мясом

Готуємо СМАЧНИЙ, розсипчастий плов. Як зварити розсипчастий плов з м’ясом простий рецепт.

Інгредієнти

М’ясо-300гр
Цибуля ріпчаста-1шт
Моркву-3шт

Спеції:
Приправа для плову
Сіль
Перець
Зіра
Рис
Вода
Часник

Як зварити розсипчастий плов з м’ясом покроковий рецепт

1. М’ясо нарізане невеликими шматочками тушкуємо хвилин 10-15. Цього достатньо, щоб м’ясо стало м’яким, так як в каструлі з товстим дном і литий кришкою готується за лічені хвилини зберігаючи при цьому сочность.

2. Потім м’ясо обсмажуємо з цибулею до золотистого кольору. Додаємо моркву і тушкуємо під кришкою хвилин 5. Не забуваємо про ароматні спеції. Далі додаємо добре промитий рис.

3. Заливаємо водою, кладемо часник і накриваємо литий кришкою, на повільному вогні готуємо хвилин 30.

Відео рецепт 👇