Фаршировані курячі грудки з манго в беконі

Як смачно зробити Фаршировані курячі грудки з манго в беконі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Спробуйте це класне поєднання🤌 Приготувати елементарно, а страва виходить небанальне і святкове.

Інгредієнти

✅філе курячої грудки – 400 г;
✅манго~ 150 г;
✅імбир – 1-2 см;
✅оливкова олія – 1 ст. л;
✅каррі – 1 / 2 ч. л;
✅куркума – 1 / 2 ч. л;
✅бальзамічний оцет – 1 ч. л;
✅бекон – 4 смужки;
✅сіль, перець – за смаком;

Фаршировані курячі грудки з манго в беконі покроковий рецепт

1. ️Філе краще брати невеликого розміру. У кожному філе робимо надрізи вздовж і в сторони, щоб вийшов «кишеньку». Солимо. ️

2. Змішуємо оливкова олія, карі, куркуму і бальзамічний оцет. Натираємо цією сумішшю філе і даємо їм промаринуватися 30 хвилин або більше. ️Манго нарізаємо кубиками.

3. Імбир трьом на дрібній тертці, змішуємо з манго. ️Начиняємо курячі грудки манго з імбиром, обертаємо беконом і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хв. ️Дістаємо з духовки, даємо відпочити 5-10 хв і насолоджуємося!

Відео рецепт 👇