Коржі з кукурудзяного борошна на сухій сковороді

Як смачно зробити Коржики з кукурудзяної муки на сухій сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

170 г кукурудзяного борошна тонкого помелу,
70 г пшеничного борошна в/с,
150 г теплої води,
1 ст. л. раст.масла,
1/2 ч. л. солі.

Коржі з кукурудзяного борошна на сухій сковороді покроковий рецепт

1. Змішати обидва види борошна. У воді розчинити сіль, влити в борошно. Замісити тісто, в кінці додавши масло. Куля тесту затягнути плівкою і залишити на столі на 30 хв. Розділити тісто на невеликі шматочки, підкотити без муки.
2. Нагріти без масла широку сковороду на середньому вогні. Розкачувати тісто зручно між плівкою. Щоб було зручніше знімати тісто з плівки, розкачану корж можна трохи присипати зверху борошном і перевернути на долоню. Потім перенести на широку сковороду.
3. Краю за бажанням можна підрізати з допомогою тарілки. Готувати по хвилині з кожної сторони. В процесі коржик повинен здуватися невеликими бульбашками. Важливо не перетримати. Обов’язково готові коржі складати один на одного і прикривати рушником, щоб не сохли. Подавати сразу.