Мясний пиріг з сиром і фаршем на дріжджовому тесті в духовці

М’ясний пиріг з сиром і фаршем на дріжджовому тесті в духовці простий рецепт. Щоб мої осетинські друзі не образилася 😄, тому що там я сир поклала разом фаршу, дозвольте я покличу мої пироги просто «пироги з фаршем та сиром»😄 Але це шалено смачно 🤤, раджу обов’язково готувати, такий соковитий і ніжний 🤤, пальчики оближеш 😋

Інгредієнти

Для тесту
200 мл молока
100 мл води
60 г вершкове масло
1 г/л цукру
1,5 г/л дріжджі
350-450г борошна (+/-)
Сіль

Фарш
500 г фарш (будь-який)
2 шт цибуля
Кінза
Насіння кінзи
Чорний перець, червоний перець
100 мл води

М’ясний пиріг з сиром і фаршем на дріжджовому тесті в духовці покроковий рецепт

1. Для тіста: в тепле місце з маслом, додаємо цукор, дріжджі і перемішати. Потім поступово додаємо борошно і замішуємо м’яке, гладке тесту. Сіль додаємо вже в кінці, коли тесту вже практично готове. Після того продовжуємо замішувати ще 8-10 хвилин, до гладкости.
2. Тіста кладемо в тепле місце піднімається 👌 Готуємо фарш: цибулю і зелень з водою збиваємо в блендері. Можна просто дрібно нарізати. Маса додаємо у фарш, приправимо і гарненько перемешаем.
3. Виходить дуже ароматний фарш. Коли тісто підійшло, збираємо наші пироги 👌 Розділити тісто на 2-3 частини. Розминаємо тісто в корж руками і кладемо начинку. Збираємо, як великий хінкалі 👌

4. Потім руками, акуратно розминаємо, дуже тонко і в центрі робимо дірочку. Змащуємо яйцем і відправляємо в духовку при 210-220 градусів. Випікаємо до злегка золотистого кольору 👌 Виходить дуже соковитий і смачний пиріг 🤤

Відео рецепт 👇