Ичли ішлі кюфта фрикадельки з начинкою

Як смачно зробити Ичли ішлі кюфта фрикадельки з начинкою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Мої хороші, ось рецепт кюфта, вони дуже смачні 🤤 У нас, у Вірменії в основному варять їх, їдять з лимоном 👌 Але я смажені більше люблю 😻, так само виходить дуже смачно 🤤

Інгредієнти

1 кг яловичини (відбивна)
700 г булгур (дрібного помелу)
3 ст/л томатна паста
Чорний перець
Червоний перець
Насіння кінзи
Сіль
400 мл води

Начинка
2,5-3 кг яловичини
4-5 шт цибулі
Сіль, перець
Аджика- 2 ст/л

Ичли ішлі кюфта фрикадельки з начинкою покроковий рецепт

1. Всі зазначені інгредієнти змішуємо і добре замішуємо до однорідності і залишаємо бік , щоб булгур опухла. А ми займемося начинкою: фарш варимо, додаємо дрібно нарізану цибулю, приправи, перемішуємо і варимо до повної готовності. Змочуючи руки водою, формуємо з «тесту» кульки, робимо в них углубления.
2. Закладаємо в поглиблення начинку: приблизно 2 чайних ложки , защипуємо котлету з начинкою, надаємо форму лимона. Викладаємо на деко. Після того, як будуть готові всі котлети, прибираємо їх на 20-30 хвилин у холодильник, щоб вони відлежалися: так буде зручніше і смажити з них не витече начинка.

3. Або якщо не бажаєте готувати, можете відправити у морозилку, потім коли вже потрібні, користуватися. Посмажимо у фритюрі або варимо в солоній воді. Подаємо з лимоном і з овощами.

Відео рецепт 👇