Як запекти рибу сібас в духовці з овочами

Як запекти рибу сібас в духовці з овочами рецепт простий. Неймовірно смачна риба, прекрасне блюдо на святковий стіл і на кожен день.

Інгредієнти

🔸Риба будь-яка, у мене сібас – 2 шт
🔸Вершкове масло -30 гр.
🔸Морква -3 шт.
🔸Спаржа -400 гр.
🔸Розмарин -2 гілочки.
🔸Помідори Черрі -8-10 шт.

Заправка:
🔸Оливкова олія – 5-6 ст. л
🔸Спеції за смаком: чорний перець, паприка, спеції для риби.
🔸Сіль
🔸Часник -1-2 зубчики.
🔸Сік половини лимона або лайма. ( друга половина викладається на рибу)

Як запекти рибу сібас в духовці з овочами покроковий рецепт

1. Спаржу очистити, як показано на відео. Викласти рибу на моркву, покласти всередину риби вершкове масло.

2. Викласти овочі поруч і змастити заправкою. Відправити в розігріту духовку при 180°С приблизно на 25-30 мин.

3. Просто приготуйте – це стане вашим улюбленим способом приготування риби з овощами.