Курячі котлети з масляно-сирною начинкою

Як смачно зробити Курячі котлети з масляно-сирною начинкою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. ЦЕ ВАУ ЯК СМАЧНО!!!😋 ⠀ Ніяких труднощів як з класичними котлетами по-київськи, готуються дуже легко і швидко 🧑🍳👌 ⠀ Тільки уявіть -ви відрізаєте шматочок рум’яної хрусткої скоринки, а з соковитою курячої серединки випливає розтануло вершкове масличко і розплавлений сырочек з зеленню -мммммм😋😋😋

Інгредієнти

Для 10 котлет:
1 кілограм курячого філе
сіль, перець

Для начинки:
200 гр твердого сиру
200 гр вершкового масла
зелень кропу

Для панірування:
1 батон
5 яєць
300 гр борошна

Для смаження:
1-1.5 літра ростить масла

Курячі котлети з масляно-сирною начинкою покроковий рецепт

1. Батон нарізати на шматочки і перекрутити на м’ясорубці, крихту розім’яти руками для однорідності. ⠀ Куряче філе прокрутити на м’ясорубці у фарш, додати сіль і перець, перемішати. Розділити на 10 рівних частин, відбити в руках кожну частину і скачати кульки. Готуємо начинку. Сир натерти на тертці, викласти в чашу, кріп дрібно нарізати, додати до сиру, масло з морозилки натерти на крупній тертці в цю ж чашу, перемішати до однорідності. ⠀
2. масу трохи остудити і розділити на 10 рівних частин, скачати барила. ⠀ Формуємо котлетки. Кулька розплющити руками в коржик, на середину викласти начинку і захистити краю, закривши начинку, прокатати котлетку в руках і надати форму котлети овальної. ⠀ Паніруємо котлеты.

3. Спочатку обваляти котлети в борошні, потім скупати у взболтанных яйцях, потім опустити в чашу з крихтою батона, потім знову викупати в яйцях і обваляти в крихті батона, щільно притискаючи руками крихту до біфштексу. ⠀ Сформовані котлети викласти на деко або дошку. ⠀ Смажити котлетки, обережно опускаючи їх на шумовке вже в розігріте рослинне масло.
4. Смажити невеликими партіями, по 2-4 штуки (щодо місткості каструлі), акуратно перевертати під час смаження. Смажити до утворення красивою рум’яної скоринки 👌 ⠀ Кірочка хрустка тільки відразу після смаження, після холодильника вона стає мягкой.

5. Якщо хочете хрустку -смажте прям перед подачею 👌 ⠀ Нажаренные котлети можна зберігати в морозилці, перед смаженням повністю розморозити ❄️🙌