Філе курки під шубою з сиру і сметани з помідорами в духовці

Як зробити Філе курки під шубою з сиру і сметани з помідорами в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

Куряче філе 500 гр
Кріп 30 гр
Цибуля 1 шт
1 шт Томати
Грецький йогурт або сметана 150 гр
Сир 150 гр
Яйця 2 шт
Сіль, спеції за смаком

Філе курки під шубою з сиру і сметани з помідорами в духовці покроковий рецепт

1. Куряче філе розрізаємо вздовж на дві частини. Трохи відбиваємо. Дрібно ріжемо цибулю і помідор. Додаємо натертий сир, нарізану зелень і натерті на дрібній тертці яйця. Далі грецький йогурт або сметану.

2. Потім сіль і спеції. Добре перемішуємо. Філе викладаємо у форму для запікання трохи змащену рослинним маслом. Зверху розподіляємо по всій поверхні, так звану ” сирну шубку.

3. Відправляємо запікатися в духовку приблизно на 30 хвилин. 200 градусів. Дивіться з вашої духовці. Вийшла дуже смачна курочка під сирною шубою. Приємного апетиту і гарного настроения.

Відео рецепт 👇