Молода картопля в духовці з часником з шкіркою цілком

Молода картопля “Little boys”. Я вже кілька разів показувала цей рецепт в сторону і все одно, кожен день отримую прохання повторити рецепт. Молода картопля в духовці з часником з шкіркою цілком простий рецепт. Тому роблю окреме повідомлення! Зберігайте і готуйте! Ми обожнюємо молода картопля і в сезон їмо його майже не щодня).
Зварену з маслом і кропом, по-українськи з смаженою цибулею і сметаною і ось за цим рецептом). Любимо дрібну. Мені здається, вона смачніша. Згодні? А найдрібніший завжди запікаю за цим рецептом. Робити його дуже швидко і просто. І вона така смачна, що моя сім’я може її є хоч кожен день – не набридає. Ще її дуже зручно брати з собою на пікніки).

Інгредієнти

1 кг дрібного молодого картоплі
2 ч. л сушеного часнику (або 4-5 зуб свіжого)
1 ч. л сушеного розмарину (або кілька свіжих гілочок)
Сіль
2-3 ст. л рослинного масла

Молода картопля в духовці з часником з шкіркою цілком покроковий рецепт

1. Картоплю ретельно вимити і відцідити воду. Чистити не треба! Додати часник, розмарин, сіль, рослинне масло. Добре перемішати. На деко викласти лист пергамента.

2. Висипати картоплю і один шар. Запікати при 180-200С 30-35 хв. Бажано в режимі конвекція. Через 20 хвилин перемішайте картоплю, щоб він потім був хрустким з усіх сторон.

3. Ще в кінці можна включити режим гриля, буквально на пару хвилин) Картопля виходить хрустким зовні і м’якою всередині. Ну, дуже смачно!

Відео рецепт 👇