Паста рагу з мясом итоматным соусом на сковороді

Паста рагу з м’ясом итоматным соусом на сковороді простий рецепт. Нам усім звичний рецепт рагу з фаршу, але насправді це не єдиний варіант рагу. В Неаполі, між іншим, варять рагу саме з шматочків м’яса… Варять все це справа зазвичай протягом 8-10 годин щонеділі😅
Зараз Неаполітанців частенько підкладають🙊 Кажуть що вони більше всіх постраждають із-за ситуації з газом 🤣🤣 їм тепер прийдеться скоротити приготування рагу до 4 годин… це звичайно жарт, але якщо вся Італія жартує, то в цьому щось є😅
Моя версія – повна імпровізація. Спочатку я купила шматочок м’яса і подумала «потім придумаю що приготувати»🤭 Признавайтесь … у вас бувають такі моменти дурості в магазині? Ай потім придумаю🤣 В результаті чого я не придумала і вирішила спочатку загасити м’ясо… а вже в процесі передумала і взялася за рагу.

Інгредієнти

нижче

Паста рагу з м’ясом итоматным соусом на сковороді покроковий рецепт

1. Для початку я обсмажила дрібно нарізані селера, цибуля, морква і часник.. 👩🍳Додала м’ясо і трохи загасила. 👩🍳Додала вино і дала випаруватися. 👩🍳Далі додала соус з помідорів (пасату), ароматні трави і соль.
2. З цього моменту почалися мої 4 -5 годин… 👩🍳Необхідно періодично помішувати і додавати або воду … або бульйон якщо є👌А так ви можете займатися іншими справами поки ваше рагу готовится.

3. А якщо у вас немає 4 годин, то скороварка вам в допомогу😅 Але не кажіть про це Неаполітанцям.😆 👩🍳За цей час м’ясо практично розчинитися в соусі. 👩🍳Далі справа за малим. Відваріть макарони, змішайте з соусом і посипте сыром…