Бігус зі свіжої капусти з мясом яловичини в мультиварці

Цікаво, чи зможе сучасна господиня обійтися без гаджетів і розумної техніки? Як зробити смачний Бігус зі свіжої капусти з м’ясом яловичини в мультиварці рецепт простий. У неї є чудова функція «відкладений старт». З вечора можна до неї додати продукти, виставити час і натиснути на кнопочку.
Коли буде необхідність, хоч з космосу 😏, у встановлений час вона почне варити. ⠀ А функція «мастершеф лайт»дозволяє при необхідності змінювати налаштування часу і температури, навіть якщо автоматична програма вже була запущена. ⠀ Незамінна помічниця працює навіть на відстані, за допомогою програми Ready For Sky і, поки ви їдете з роботи додому, розумна техніка вже готує для вас смачний домашній обід або вечерю.

Інгредієнти

🔸Капуста – 600 гр.
🔸Яловичина ( філе) – 400 гр.
🔸Цибуля – 100 гр.
🔸Морква – 100 гр.
🔸Перці -100 гр.
🔸томатна Паста – 100 гр.
🔸Вода – 100 мл
🔸Сіль
🔸Спеції

Бігус зі свіжої капусти з м’ясом яловичини в мультиварці покроковий рецепт

1. В чашу мультиварки викласти всі інгредієнти, додати воду і закрити крышку.

2. Встановити програму «гасіння» і готувати до закінчення программы.

Відео рецепт 👇