Паста з креветками в часниково вершковому соусі з сиром

Таку смачну пасту ви точно ще не їли!) Паста з креветками в часниково вершковому соусі з сиром простий рецепт.

Інгредієнти

на 3-4 порції:

Паста широка (тальятеле) – 200 гр
Креветки тигрові – 230 гр
Бекон – 3 смужки
Олія оливкова – 2 ст. л.
Цибуля ріпчаста – 0,5 шт
Часник – 3 зуб
Сіль – за смаком
Перець чорний – за смаком
Томати-черрі – 15 шт
Вершки 20% – 350 мл
Сир Пармезан – 60 гр
Зелень – 1-2 ст. л.

Паста з креветками в часниково вершковому соусі з сиром покроковий рецепт

1. Так як страва готується дуже швидко, треба спочатку підготувати всі інгредієнти. Пасту відварити, креветки почистити, бекон нарізати, натерти сир, часник, нарізати навпіл томати-черрі, зелень посікти. На розпечену сковороду покласти дрібно нарізаний бекон, дати вытопиться жиру.

2. Покласти креветки, обсмажуємо помішуючи до червоного кольору, буквально пару хвилин, посолити, поперчити. Креветки з беконом викласти із сковороди в окрему тарілку. Сковороду протерти паперовою серветкою, зібрати звідти всю влагу.
3. Влити 2 ст. л. оливкової олії, нагріти, покласти дрібно нарізану цибулю, натертий часник, обсмажити пару хвилин. Покласти томати-черрі, нарізані навпіл, обсмажити пару хвилин до мягкости.

4. Влити вершки, дати їм закипіти. Покласти в соус відварену пасту, перемішати її з вершками. Повернути в сковороду креветки з беконом, перемішати, прогріти все. Всипати тертий сир, зелень, ще раз перемішати і відразу подавать.