Дріжджове тісто для піци тонке і мяке, як у піцерії

найсмачніший рецепт піци 🤤 Виходить тонка, м’яка «як у піцерії», а якщо любите пишні бортики, описала лайфхак 😉 Як зробити Дріжджове тісто для піци тонке і м’яке, як у піцерії рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

400 гр борошна
250 мл теплої води
1/2 ч. л солі
2 ч. л цукру
8 г сухих дріжджів
2 ст. л рослинного масла
соус для обмазування основи

начинка:
у мене смачний морський коктейль по-середземноморськи
100 гр сиру Моцарелла

Дріжджове тісто для піци тонке і м’яке, як у піцерії покроковий рецепт

1. Борошно просіяти з сіллю. У воду додати цукор, дріжджі, розмішати і вилити у борошно. Замішуючи тісто в два етапи додати масло. Добре вимісити (~10-15 хв). Покласти тісто в миску і поставити в тепло на 30-40 мин.
2. Пергамент трохи посипати борошном. Розкачати тісто. Якщо хочете пишні бортики, то краї (~2 см) загорніть і защипайте. Основу змастити соусом. Морський коктейль викласти на сито і дати стекти маслу, а далі розподілити по основе.
3. у нього в складі морепродукти і оливки – відмінне поєднання 🤤 Зверху посипати сиром. Випікати при 180 гр ~ 25 хв. Піца виходить шикарная.

Відео рецепт 👇