Рис з квасолею

Як смачно зробити Рис з квасолею простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

150 г рису (або 400 г відвареного)
1 цибулина 80 г
2 зубки часнику
1 ст. л. рослинного масла
15 г вершкового масла
1 баночка консервованої квасолі 400/250 р
3-4 ст. л. кетчупу або будь-якого томатного соусу
1 ч. л. перцевої пасти (можна замінити томатною)
2 ч. л. солодкого соусу чілі
~500 мл бульйону чи води (використовувала розчинний бульйон)
сухий часник, паприка
сіль, перець

Рис з квасолею покроковий рецепт

1. Цибулю нарізати дрібними кубиками і припустити в розігрітому рослинному маслі до м’якості і смачного запаху. Додати вершкове масло, дуже дрібно нарізаний часник, рис. Прогріти, помішуючи, щоб рис просочився маслом.
2. Підливаючи по 150 мл бульйон, варити рис до готовності. Квасолю промити, додати до рису, перемішати, прогреть.
3. Додати перцеву пасту, кетчуп, соус чилі, перемішати, довести до кипіння, приправити за смаком і подавати. Смачно до неподобства!!!