Дагестанский плов з ковбасою на сковороду

Плов по Дагестански 😂. Ой і страшно ж викладати такі рецепти як плов, борщ 😂 Любителі сушеної ковбаси оцінять 👌🏻. Готуємо смачний Дагестанський плов з ковбасою на сковороду рецепт простий.

Інгредієнти

Сушена ковбаса;
Рис;
Лук;
Морква;
Спеції;
Вода;
Масло.

Дагестанский плов з ковбасою на сковороду покроковий рецепт

1. Кількість інгредієнтів залежить від вашої родини. Обсмажуємо ковбасу протягом пару хвилин . Потім додаємо цибулю і обсмажуємо до золотистого кольору. Додаємо моркву. Спеції за бажанням, сіль і воду.

2. Накриваємо кришкою і тушкуємо на середньому вогні протягом 20-30 хвилин. Після чого додаємо промитий рис. Якщо води мало то додайте води на 2 см вище рису і не накриваючи кришкою на сильному вогні выпариваем більшу частину воды.

3. Коли рідини залишиться зовсім небагато, робимо вогонь на мінімум , накриваємо кришкою і паримо протягом 15 хвилин. Перемішуємо і плов готов.