Паста в вершково томатному соусі

найпростіша паста у вершково-томатному соусі простий рецепт 🍝

Інгредієнти

Макарони (будь-які) – 200 гр.
Цибуля – 1/2 шт.
Часник – 1 зубчик
Томатна паста – 1 ст. л.
Цукор – 1/2 ч. л.
Сіль – за смаком
Італійські трави, гострий перець, паприка – за смаком
Вершки (20% і більше ) – 250 мл
Сир (будь-який) – 50 гр.
Петрушка – 1-2 гілочки

Паста в вершково томатному соусі покроковий рецепт

1. Відварюємо макарони до готовності (у підсоленій воді). На вершковому і рослинному маслі обсмажуємо до м’якості цибулю, додаємо часник. Через хвилину томатну пасту, сіль, сахар.

2. Обсмажуємо 2-3 хвилини, додаємо спеції, трохи води з-під макаронів (150-200 мл/вода в якій варилися макарони). Слідом вершки, змішуємо до однородности.

3. З’єднуємо з макаронами, додаємо петрушку і сир. Через хвилину вимикаємо вогонь. І можна подавати! Це дуже смачно, ти обов’язково повинен спробувати.🥫

Відео рецепт 👇