Смажені свинячі ребра з рисом на сковороді

Як зробити Смажені свинячі ребра з рисом на сковороді рецепт простий.

Інгредієнти

на 2 порції:

Ребра свинні 500 гр
Цибуля ріпчаста 2 шт
Морква 1 шт
Болгарський перець 1 шт
Часник 5 зуб
Яйця 3 шт
Горошок 75 гр
Кукурудза 75 гр
Соняшникова олія 100гр
Відварений рис (Басматі) 300 гр
Соєвий соус 100 гр
Соус Теріякі” 100 гр
Сіль, перець

Смажені свинячі ребра з рисом на сковороді покроковий рецепт

1. Знімаємо шкірку з ребер, і нарізаємо на рівномірні шматки. Ставимо відварювати 20 хв. Поки відварюються ребра, готуємо рис з овочами. Збити 3 яйця і обсмажуємо в сковороді, додаємо нарізану кубиком цибулю і моркву, потім кукурудзу та горошок. Добре все обсмажуємо, додаємо рис і на малому вогні смажимо поки не вийде вся влага.

2. Додаємо соєвий соус і соус Теріякі, сіль перець за смаком. Все перемішати і обсмажити. Готовий рис з овочами прибираємо в бік і доготавливаем ребра. Після того як ребра отварились, зливаємо воду і тому ставимо на плиту, додаємо крупно нарізані овочі: цибулю, моркву, перець, чеснок.

3. Обсмажуємо ребра разом з овочами, додаємо 200 гр води, соєвий соус і соус Теріякі, сіль перець за смаком. Постійно помішуємо, поки не випарується вся вода і ребра не стануть карамельного кольору. Насипаємо рис, зверху викладаємо реберця, посипаємо кунжутом і дрібно нарізаним зеленим луком.

Відео рецепт 👇