Ніжне тушковане мясо свинини

Як зробити Ніжне тушковане м’ясо свинини рецепт простий. Чи буває у вас таке? У мене чоловік іноді замовляє на вечерю)). Ніжне тушковане м’ясо.

Інгредієнти

Свинина (тут лопатка, але можна будь-яке м’ясо) 1 кг.
ріпчасту Цибулю ~2 шт.
Вода 50 мл
Цукор 1 ч. л.
Оцет 9% 1 ч. л.
Сіль 0,5 ч. л.
Часник 3 зуб
Перець за смаком

Ніжне тушковане м’ясо свинини покроковий рецепт

1. М’ясо миємо й обсушуємо, ріжемо на великі шматки поперек волокон, і щільно один до одного, в один шар, укладаємо в каструлю (бажано з товстим дном). ⠀ Заливаємо водою і зверху викладаємо дрібно порізаний лук.
2. Бачила як додають вершкове масло для смаку, так що якщо любите і не на дієті, то додайте шматочок 50-100 р. 😉. ⠀ Тушкуємо під закритою кришкою 1 годину. ⠀ Потім додаємо оцет, цукор, сіль, перець (за смаком) і часник. Перемішуємо і тушкуємо ще близько години. Якщо яловичина, подовше. Але воно того варте! ⠀

3. Подаємо з картоплею або макаронами, поливаємо смачним соусом. Чи можна подати м’ясо з овочевим салатом, а з залишився бульйону приготувати суп. Як я готувала японський суп Рамен, показую в сторіс 😉.

Відео рецепт 👇