Тушкований фарширований картопля фаршем в каструлі в соусі

Тушкований фарширований картопля фаршем в каструлі в томатному соусі простий рецепт.

Інгредієнти

Картопля
Для фаршу:
Фарш
Цибулю
Сіль, чорний мелений перець за смаком, зелень

Для соусу:
соняшникова олія
Цибулю
Моркву
Томатна паста
Сіль, спеції ваші улюблені за смаком

Бульйон або вода

Зелень

Тушкований фарширований картопля фаршем в каструлі в соусі покроковий рецепт

1. Картопля очищаємо, промиваємо, видаляємо серцевину і начиняємо фаршем(для фаршу змішала дрібно нарізану цибулю, сіль, чорний мелений перець, зелень) Готуємо зажарку.

2. Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору і моркву. Додаємо томатну пасту, обсмажуємо пару хвилин. Викладаємо картоплю на дно каструлі і заливаємо бульйоном (або водою) додаємо нашу піджарку, щоб трохи покривала картофель.

3. Після закипання варимо на повільному вогні до готовності картоплі. Додаємо пору лаврового листа, подрібнений часник і зелень. Смачне і соковите блюдо готово.