Мясний рулет зі свинини з чорносливом в духовці

Як смачно зробити М’ясний рулет зі свинини з чорносливом в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

🔸 свиняча шия від 1 кг
🔸 чорнослив 200-300 грам
🔸 спеції для м’яса
🔸 сіль перець за смаком

М’ясний рулет зі свинини з чорносливом в духовці покроковий рецепт

1. Свинячу шию розгортаємо з допомогою ножа в довгий стейк. Намазуємо приправами і прибираємо маринуватися на 30-60 мин.

2. Нарізаємо дрібно чорнослив. Викладаємо на стейк і скачуємо в рулет. Обв’язуємо мотузкою. Загорнути у фольгу, викладаємо у форму для випікання. Запікаємо при температурі 180-200 градусів 80-90 мин.

3. Знімаємо верхній шар фольги і запікаємо, не забуваємо змастити власним соком. Даємо охолонути, тоді рулет не буде розпадатися!

Відео рецепт 👇