Смажений стейк рибай на грилі на кістки

Як смачно зробити Смажений стейк рибай на грилі на кістки простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Рибай на кістки сухого дозрівання готую на грилі.

Інгредієнти

Стейк Рибай на кістки
Крупна сіль
Оливкова олія
Розмарин
Чебрець
Базиліковим вершкове масло (базилік, часник, вершкове масло)

Смажений стейк рибай на грилі на кістки покроковий рецепт

1. Перед початком приготування м’ясо повинно бути кімнатної температури, для цього дістаємо його з холодильника за годину. Якщо на м’ясі є волога, просушуємо його паперовим рушником, а тільки потім солимо і змащуємо оливковою олією, щоб утворилася масляна плівка на стейку і не давала виділятися великій кількості соков.

2. Гриль розігріваємо до 250°-300° не важливо вугільний або газовий, і смажимо стейк 8-9 хвилин, кожні 2 хвилини перевертаємо. Коли останній раз перегорнули стейк, зверху на нього кладемо по гілочки чебрецю і розмарину, на них вершкове масло.

3. Даємо відпочити м’яса 10 хвилин, можна як у фользі, так і просто на досці. Нарізаємо стейк на скибочки і солимо в розріз, обов’язково свіжо мелений чорний перец.

Відео рецепт 👇