Стейк сьомги на сковороді в вершках з чері та шпинатом

Як смачно зробити Стейк сьомги на сковороді в вершках з черрі і шпинатом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Я просто обожнюю такі рецепти! Раз, два і готово! охороняйте! Без сумнівів сподобається всім: ароматна червона рибка в вершково-часниковим соусом з помідорами чері та шпинатом, мммм, пальчики оближеш!

Інгредієнти

Червона риба (у мене сьомга) – 2 шт
Шпинат – 200 г
Вершки – 80 мл
Помідори Черрі – 300 г
Пармезан ~ 4 ст. л
Вершкове масло – 4 ст. л
Оливкова олія – для смаження рибки
Часник – 2 зуб.
Сіль, перець – за смаком;
Рис на гарнір – за смаком;

Стейк сьомги на сковороді в вершках з черрі і шпинатом покроковий рецепт

1. Рибу смажимо з двох сторін на сильному вогні. Один бік 3 хв, іншу 2 хв. Знімаємо рибу зі сковорідки. Далі кладемо шматочок вершкового масла й обсмажуємо дрібно надрізаний чеснок.

2. Додаємо до часнику розрізати навпіл помідори Черрі, через кілька хвилин відправляємо шпинат на сковороду. Смажимо все разом помішуючи ще кілька минут.

3. Вливаємо вершки, натираємо на тертці пармезан і повертаємо назад рибу стороною з обсмаженням 2 хв. Поливаємо зверху соусом. Готуємо ще пару хвилин. Готове. Подаємо з гарніром. Приємного перегляду!

Відео рецепт 👇