Бефстроганов з яловичини на сковороді зі сметаною

Як приготувати Бефстроганов з яловичини на сковороді зі сметаною рецепт простий. Приготуємо яловичину строгановськи. Дуже смачне блюдо поєднується з будь-яким гарніром.

Інгредієнти

– Яловичина вирізка 250гр
– Цибуля 1шт
– Сметана 150гр
– Томатна паста 1ч.л
– Гірчиця 1ч.л
– Борошно 1ст.л

Бефстроганов з яловичини на сковороді зі сметаною покроковий рецепт

1. М’ясо нарізати на стейки і злегка відбити. Далі нарізаємо м’ясо на тонкі шматочки. Дрібно нарізати цибулю. ⠀ На розпечену сковороду з олією викладаємо м’ясо. Потрібно, щоб м’ясні шматочки відразу схопилися скоринкою, і тоді весь сік залишиться внутри.

2. Обсмажуємо до скоринки близько 5 хвилин. Викладаємо обсмажену яловичину на тарілку. У тій же сковороді обсмажуємо цибулю до золотистого кольору. Обсмажену цибулю посипаємо борошном, добре перемішуємо і обсмажуємо ще близько 1 минуты.

3. Додаємо сметану, томатну пасту і гірчицю, наливаємо воду і гарненько перемішуємо. Тушкуємо ще 5 хвилин додаємо м’ясо, солимо і перчимо. Накриваємо кришкою і тушкуємо ще 30 – 40 хвилин що б м’ясо було м’яким. Якщо соус сильно загусне, додати воды.

Відео рецепт 👇