Мясо в кисло-солодкому соусі смажене на сковороді

Як зробити смачне М’ясо в кисло-солодкому соусі смажене на сковороді рецепт простий.

Інгредієнти

нижче

М’ясо в кисло-солодкому соусі смажене на сковороді покроковий рецепт

1. 🔹Куряче філе нарізати на невеликі шматочки. 🔹До м’яса додати 1 яйце, соєвий соус, ваші улюблені спеції (паприка, суміш перців або сушені трави). Залишити м’ясо на 15-30 хвилин. 🔹Обваляти кожен шматочок м’яса в крохмалі (у мене кукурудзяний) і обсмажити з двох сторін на сковороді. 🔹Викласти шматочки м’яса на паперовий рушник, щоб вбралося зайве масло.

2. Моркву натерти на тертці (можна на звичайній великої або на тертці для корейської моркви). 🔸Заправка: соєвий соус 2 ст. ложки+томатна паста🍅 2 ст. ложки +1 ст. ложка цукру+2 ст. ложки яблучного оцту. Я ще додаю китайської приправи Маласянь. Ви можете просто додати паприку. 🔸В окремій чашці змішайте трохи крохмалю з холодною водой.

3. В окремій глибокій сковороді обсмажте моркву на кунжутній олії (можна і на звичайному), додайте м’ясо і залийте заправкою. Дайте потушиться хвилини 3. 🔸В самому кінці влийте розведений у воді крохмаль (потрібно зовсім небагато🤏 для зв’язки). Все добре перемішати і готувати ще 2 минуты.

Відео рецепт 👇