Спагетті карбонара з беконом, грибами, сиром і вершками

Спагетті карбонара з беконом, грибами, сиром і вершками простий рецепт. Якби мені потрібно було їсти одне блюдо все життя, я б вибрала цю пасту. По-перше, вона дуже смачна, по-друге, готується за півгодини.

Інгредієнти

– спагетті
– 300 гр бекону
– 200 гр печериця
– 100 гр твердого сиру
– 200 мл вершків 20%

Спагетті карбонара з беконом, грибами, сиром і вершками покроковий рецепт

1. Ну а готується вона простіше простого: відварюємо спагетті в злегка підсоленій воді, а в цей час обсмажуємо нарізаний бекон. Смажимо на середньому вогні до рум’яного кольору, будьте обережні, якщо його пересмажити, він вийде дуже твердим і сухим.

2. Підсмажений бекон перекладаємо в миску, а на цій же сковороді обсмажуємо печериці, вони повинні ужариться в два раза.

3. У шампіньйоном повертаємо бекон, додаємо ополоник води, в якій варилися спагетті і добре перемішуємо. Викладаємо в сковороду спагетті, знову перемішуємо всі інгредієнти повинні добре з’єднатися. Сюди ж додаємо вершки з сиром і вимішуємо до повного розчинення сыра.

Відео рецепт 👇