Остри грузинське блюдо Солянка з яловичини

Остри грузинське блюдо Солянка з яловичини простий рецепт. Сьогодні в нашому меню багате ароматами грузинське блюдо «Остри», також часто зустрічається назва «солянка по-грузинськи», на звичну солянку зовсім не схоже, майте на увазі. Це блюдо має бути максимально гострим і густим, так щоб можна було зачерпнути хлібом і з’їсти🤤 Готуйте цю страву і радуйте своїх близьких. Остри або Солянка по-грузинськи

Інгредієнти

•Яловичина – 700 р.
•подрібнені Помідори – 700 р.
•Цибуля – 2 шт.
•Огірки мариновані – 3 шт.
•Гострий перець – 1 шт.
•Часник – 3 зубчики.
•Кінза – 10 р.
•Петрушка – 10 р.
•Аджика – 1 ст. л.
•Томатна паста – 1.5 ст. л.
•Вершкове масло – 20 р.
•Рослинна олія – 1 ст. л.
•Мелений перець – 1 ч. л.
•Сіль – за смаком.

Остри грузинське блюдо Солянка з яловичини покроковий рецепт

1. яловичину Наріжемо на невеликі брусочки (я використовував шийну частину яловичини). Підсолимо, поперчити, додамо трохи рослинної олії і ретельно замешаем м’ясо. Відправимо тушкуватися у сковороду на середньому вогні ~ 25-30 хвилин під закритою кришкою, до повного приготовления.

2. Поки гаситься м’ясо підготуємо всі необхідні інгредієнти. Цибулю нарізаємо на невеликі кубики, гострий перець на кільця, мариновані огірки можете натерти на тертці або нарізати на невеликі кубики і не забудьте підготувати свіжу зелень і чеснок.

3. Як тільки м’ясо приготувався у власному соку відправимо туди цибулю і згасимо ще 10 хвилин під закритою кришкою. Додаємо аджику з томатною пастою і ретельно все перемішуємо, збільшимо вогонь смажимо 5 хвилин, щоб позбутися від сирого смаку томатної пасты.

4. Заливаємо протертими помідорами, доводимо до кипіння на середньому вогні і кип’ятити 5-7 хвилин. Відправляємо свіжу зелень в сковорідку і витиснемо туди 2-3 зубчики часнику, все ретельно перемішуємо і додаємо мариновані огірки, варимо ще 5 хвилин і страва готова. При подачі присипте свіжим цибулею з часником і додайте гострий перчик у тарелку.

Відео рецепт 👇