Рис з куркою в гарбузі в духовці

Як смачно зробити Рис з куркою в гарбузі в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

🥘Гарбуз
🥘Морква – 3 шт
🥘Цибуля – 3 шт
🥘Рис – 2 склянки
🥘Курін.стегна – 780 гр
🥘Сіль, перець, спеції для плову – за смаком

Рис з куркою в гарбузі в духовці покроковий рецепт

1. Гарбуз моєму, зрізаємо капелюшок і очищаємо від насіння. Рис промиваємо, засипаємо в киплячу воду і на самому нескорий.вогні варимо під кришкою 25 хвилин. Тим часом цибулю нарізаємо півкільцями, обсмажуємо до рум’яного кольору, моркву нарізаємо соломкою і обсмажуємо до середньої м’якості і золотистого кольору, курін. стегна так само готуємо на сковороді до готовности.

2. З’єднуємо стегна, цибулю і моркву в одній сковороді, солимо, перчимо і додаємо за смаком спеції для плову. Тушкуємо на середньому вогні 5 хвилин. Додаємо до овочів і курці – рис, перемішуємо, пробуємо на сіль, перець, специи.

3. Якщо треба, додаємо ще. Відправляємо рис з овочами і куркою в гарбуз і запікаємо в духовці при 180 градусах 45 хвилин. Час залежить від розміру і сорту гарбуза і від Вашої духовки!

Відео рецепт 👇