Пельмені зі свининою та яловичиною

Як смачно зробити Пельмені зі свининою та яловичиною простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Тісто:
Борошно ~ 500 гр.
Вода (окріп 70-80 градусів) – 250 мл (Хто не любить тісто на окропі, то можна робити тісто на крижаний, кімнатної або теплій воді).
Яйце – 1 шт. ( я додаю 1 жовток)
Сіль – 0,5 ч. л.
Рослинне масло – 3 ст. л.

Начинка:
Фарш – 500 гр. свин+ялович. 1:1 або будь-який інший, як вам більше подобається.
Цибуля – 1 шт. подрібнити (на тертці, змішати, нашаткувати і т. п. )
Часник – 2 зубчики (на тертці або т. п.)
Сіль – за смаком
Чорний мелений перець – за смаком
Для соковитості в начинку можна додати трохи бульйону, води або вершкове масло.

Пельмені зі свининою та яловичиною покроковий рецепт

1. З’єднати в чаші яйце, сіль, рослинне масло і муку.

2. Далі вливати тонкою цівкою окріп і швидко-швидко перемішайте виделкою тісто. Потім тісто замішувати руками (якщо потрібно, то додати ще борошна) хвилин 10.
3. Чашу з тістом накрити. Дати тісту відпочити хвилин 30. І потім насолоджуємося процесом ліпленням