Запечена свинина в медовій глазурі

Як смачно зробити Запечена свинина в медовій глазурі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ідеальне м’ясо. Воно просто розвалюється на волокна і тане в роті. Нереально тижня, зачарує кожного

Інгредієнти

Корейка свиняча -2 шт

Спеції :
Солодка паприка – 1 год л
Сухий часник – 1 год л
Копчена сіль – 1 год л

Для глазурі:
Гранатовий соус -3 ст л
Мед – 1 ст л
Томатна паста – 2 ст л
Соєвий соус 2 ст л

Запечена свинина в медовій глазурі покроковий рецепт

1. Маринуємо м’ясо в суміші спецій, добре втираючи їх у нього. Загортаємо в пакет і прибираємо в холодильник мінімум на 3 години або на ночь.

2. Мариноване м’ясо, кладемо на грати, в деко наливаємо воду. Можна просто загорнути у фольгу. І запікаємо при 180 гр 2,5 ч. Для глазурі змішуємо всі інгредієнти і уварюємо до кипения.

3. Дістаємо м’ясо і змащуємо глазур’ю. Випікаємо ще 15 хв. Даємо м’яса відпочити під фольгою 15 хв і подаємо на стіл .

Відео рецепт 👇