Лобстер з каталонською з помідорами

Привіт, хлопці. До локдауна, на жовтневі свята в якості легкого променаду, поки криза не притиснув мене остаточно до стінки в темному підворітті, була здійснена поїздка за кордон. Там все було за стандартною схемою: скуповування дешевих іноземних товарів і санкційного пармезану, в надії продати наївним співвітчизникам.
На ще не зароблені гроші вирішено було піти в найстаріший міланський ресторан, де з розумним виглядом розбирається в їжі людини замовив найдорожче блюдо: лобстер з каталонською. Що хочеться сказати: італійці лобстерів вміють готувати. Молодці. Але зверніть увагу на порції. Порції, прямо скажемо, дієтичне.
А я люблю велетенськими шматками, майже не пережовуючи, з’їсти все на тарілці, а потім сидіти важко зітхаючи. Тому в цей раз було смачно, швидко і легко. Так легко, що вночі в повній темряві я стояв в готелі біля холодильника і їв пармезан з закритими очима. Ось вам рецепт Лобстера з каталонською з помідорами рецепт простий:

Інгредієнти

Лобстер-1шт
Кольорові помідори-300г
Ялтинська цибуля-50г
Оцет з хересу-20г
Оливкова олія-100г
Сіль-2г
Перець-1г

Лобстер з каталонською з помідорами покроковий рецепт

1. Закип’ятити воду, додати сіль, перець, ріпчасту цибулю, селеру, моркву. Зварити лобстера. Остудити на льду.
2. Нарізати помідори і червоний лук, заправити оливковою олією, сіллю, перцем і уксусом.
3. Подавати до столу з келихом білого сухого вина.