Картопляні деруни на сковороді з цибулею

Картопляні деруни на сковороді з цибулею класичні простий рецепт.

Інгредієнти

⠀ ≈ 500 гр. картоплі
⠀ ≈ 170гр. цибулі ріпчастої
⠀ 10 гр. борошна кукурудзяного
⠀ 10 гр. рисової муки
⠀ сіль, перець за смаком

Картопляні деруни на сковороді з цибулею покроковий рецепт

1. Очищений цибулю подрібнюємо за допомогою блендера (або дрібної терки). Картоплю натираємо на дрібній тертці. З’єднай цибулю з картоплею і ретельно перемешай.

2. Отриману масу перекласти в друшляк (з дрібною сіточкою) і злийте зайву рідину. Але маса повинна залишитися злегка влажной.

3. Переклади все назад в глибоку ємність, додай сіль, перець, кукурудзяну та рисове борошно, добре перемішати отриману массу.

4. На добре розігрітій сковороді з маслом ложкою (або виделкою) виклади наші деруни. Обсмаж їх з 2-х сторін до золотавої корочки.

Відео рецепт 👇