Картопляні деруни на сковороді з цибулею класичні простий рецепт.
Інгредієнти
⠀ ≈ 500 гр. картоплі
⠀ ≈ 170гр. цибулі ріпчастої
⠀ 10 гр. борошна кукурудзяного
⠀ 10 гр. рисової муки
⠀ сіль, перець за смаком
Картопляні деруни на сковороді з цибулею покроковий рецепт
1. Очищений цибулю подрібнюємо за допомогою блендера (або дрібної терки). Картоплю натираємо на дрібній тертці. З’єднай цибулю з картоплею і ретельно перемешай.
2. Отриману масу перекласти в друшляк (з дрібною сіточкою) і злийте зайву рідину. Але маса повинна залишитися злегка влажной.
3. Переклади все назад в глибоку ємність, додай сіль, перець, кукурудзяну та рисове борошно, добре перемішати отриману массу.
4. На добре розігрітій сковороді з маслом ложкою (або виделкою) виклади наші деруни. Обсмаж їх з 2-х сторін до золотавої корочки.
Відео рецепт 👇