Смажений стейк з яловичини бавет на сковороді від Гордона Рамзі

Як смачно зробити Смажений стейк з яловичини бавет на сковороді від Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Великий пучок петрушки, дрібно нарізаний
Невеликий пучок орегано, листя дрібно нарізати
3 зубчики часнику, очищених і подрібнених
2 гілочки розмарину, листя дрібно нарізати
1 червоний перець чілі, очищений від насіння і дрібно нарізаний
35 мл червоного винного оцту
30 мл ріпакової олії
1 кг стейка баветт
4 Гриба портобелло, очистити і нарізати товстими скибочками
12 цілих помідорів черрі на корені
Морська сіль і мелений чорний перець
Крес-салат, подавати

Смажений стейк з яловичини бавет на сковороді від Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Змішайте петрушку, орегано, часник, розмарин, перець чилі, червоний винний оцет і третину масла. Приправити невеликою кількістю солі і перцю, потім залиште настоюватися приблизно на 2 години. Коли будете готові, розігрійте велику сковороду на сильному огне.
2. Змастіть стейк з обох сторін залишилися олією, потім, коли сковорідка розжариться, акуратно перекладіть його на сковороду і обсмажуйте по 4 хвилини з кожного боку. Вийміть стейк, загорніть у фольгу і залиште остывать.
3. Викладіть нарізані гриби на сковороду в один шар і готуйте по 2 хвилини з кожного боку. Зніміть гриби зі сковороди, потім додайте помідори і готуйте ще приблизно 2 минуты.
4. Нарізати стейк проти волокон довгими тонкими скибочками і викласти на сервірувальне блюдо. Полийте великою кількістю соусу чімічуррі і подавайте з грибами, помідорами та кресс-салатом.