Мясні котлети з болгарським перцем і сирним сиром

Як зробити М’ясні котлети з болгарським перцем і сирним сиром рецепт простий.

Інгредієнти

Кбжу на 1 шт:246/19.1/16.3/5.6
На 100 г:126/9.8/8.3/2.9

Фарш – 458 гр( у мене з гомілки індички)
Перець солодкий маленький – 4 шт (100г)
Сирний сир – 80гр
Цибуля 1 шт
Кріп
Часник- 2 зубчики
Сіль, перець за смаком

М’ясні котлети з болгарським перцем і сирним сиром покроковий рецепт

1. Цибулю блендерим і змішуємо з фаршем, солимо перчимо. Робимо начинку з кисломолочного сиру, часнику та зелені. ⠀Перець можна брати, як гострий (Халапеньо або Чилі), так і солодкий – Рамиро.
2. Його очищаємо від кісточок і фаршируємо начинкою з кисломолочного сиру. Потім загортаємо у фарш. ⠀
3. Обсмажуємо на сковороді до золотавості, а потім відправляємо в духовку на 15-30 ( дивіться по готовності) хвилин при 180 градусах.