Гречка з мясом, цибулею, помідорами, перцем і морквою на сковороді

Вечеря з м’яса з гречкою і овочами. Гречка з м’ясом, цибулею, помідорами, перцем і морквою на сковороді простий рецепт.

Інгредієнти

Цибуля – 1 шт
Морква – 1шт
Червоний перець – 1 шт
Помідор – 1 шт
Гречка – 200 гр
Вода – 350-400 мл
Кріп

Гречка з м’ясом, цибулею, помідорами, перцем і морквою на сковороді покроковий рецепт

1. Приготуємо з м’яса смачну вечерю. Якщо цікаво, як я готувала м’ясо в банку, можете подивитися. Дрібно наріжте 1 цибулину, злегка обсмажити на олії. Додаємо наше заготовлене мясо.

2. Нарізати кубиками 1 морква, 1 червоний перець, 1 помідор. Додати до м’яса. 200 г гречки добре промити і додати в сковороду.

3. Налити 400 мл води. Варити під кришкою 20 хвилин на повільному вогні. Наріжте трохи укропа.

4. Наш смачний обід готовий! Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇