Кабачки кружальцями в духовці з помідорами і перцем

Як зробити Кабачки кружальцями в духовці з помідорами і перцем рецепт простий. Смачний і дуже ситний сніданок, а може бути навіть і легкий вечеря🙃 з кабачка. Готувала у вихідні на сніданок, відео зберегла в актуальних і тут, гортай.👉

Інгредієнти

▪︎ по половинці: кабачка🥒, помідора🍅, перчика🫑 і цибулі🧅
▪︎ трохи укропчика🌿
▪︎ 4-5 слайсу бекону🥓
▪︎ 3 яйця🥚
▪︎ 30 р. сиру🧀
▪︎ сіль/перець/спеції за смаком🧂
▪︎ оливкова олія🫒 (для смаження)
▪︎ листя салату🥬 (для подачі)

Кабачки кружальцями в духовці з помідорами і перцем покроковий рецепт

1. Нарізаємо дрібними кубиками помідор, перчик, цибулю. ⠀ Складаємо в мисочку і туди ж відправляємо невеликі шматочки бекону і нарубаний укропчик. ⠀ Кабачок нарізаємо кружальцями завтовшки 1 см і з допомогою склянки чи банки видаляємо серцевиною. ⠀
2. Колечка кабачка поки залишаємо осторонь, а серцевиною теж нарізаємо невеликими кубиками і закидаємо до інших овочів з беконом. ⠀ Злегка обсмажуємо на оливковій олії, щоб пішов зайвий сік. Солимо, додаємо спеції. Перекладаємо назад в мисочку і даємо трохи охолонути. ⠀
3. Колечка кабачка теж злегка обсмажуємо, щоб краюшки були м’якше ☝але якщо кабачок молоденький, з тоненькою шкіркою, то цей етап можна пропустити.😉 ⠀ Остившім до обсмаженою овочам з беконом додаємо яйця і натертий на дрібній тертці сыр.
4. Перемішуємо. ⠀ Знову викладаємо кільця кабачка на розігріту з оливковою олією сковороду. Заповнюємо їх яєчною начинкою і обсмажуємо з двох боків до рум’яної скоринки. ⠀ Перекладаємо порційно на листочки салату і подаємо.🤗 Смачного сніданку, мої хороші.☀️🍽☕

Відео рецепт 👇