Азу по-татарськи з солоними огірками

Як смачно зробити Азу по-татарськи з солоними огірками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Приготуємо азу по-татарськи! Смачні, ароматні, ситне блюдо для всієї родини на обід або вечерю!

Інгредієнти

📍300-400г яловичини,
📍1-2 цибулі,
📍3 солоних огірка,
📍1-2 зубчики часнику,
📍2 лаврових листочка,
📍1/3 перцю Чилі,
📍2 ст ложки томатної пасти, розведеної водою,
📍5-6 картоплин обсмажених на олії.
📍сіль, паприку і чорний мелений перець за смаком.
📍зелень (петрушка, кріп, кінза).

Азу по-татарськи з солоними огірками покроковий рецепт

1. Тонко порізане м’ясо обсмажити на вершковому маслі кілька хвилин, додати цибулю, обсмажити 3-4 хвилини. Закрити кришкою і тушкуємо до готовності м’яса. Додати огірки, часник, лавровий лист, Чилі перець і томатну пасту.

2. Змішати, закрити кришкою і згасити ще 5-7 хвилин. Потім додати готову смажену картоплю, змішати, згасити пару хвилин в кінці додати зелень і подати!

3. Гортайте карусель, переконайтеся як це апетитно! Азу виходить неймовірно смачним і ароматним! Спробуйте, вам точно сподобається! Миру і добра всім нам!

Відео рецепт 👇