Рататуй на сковороді з овочами

Ароматні, пряні і нескінченно ніжні овочі. Як зробити Рататуй на сковороді з овочами рецепт.

Інгредієнти

– перець солодкий 2 шт ( краще всього червоний/жовтий),
– невеликий кабачок на ваш смак ( можна цукіні),
– баклажан 1 шт.,
– цибуля, досить велика голівка,
– часник 4 зубчики,
– томати 2 великих,
– чебрець 1 ч. ложка,
– оливкова олія для смаження,
– сіль/перець,
– цукор якщо помідори не особливо солодкі.

Рататуй на сковороді з овочами покроковий рецепт

1. Техніка приготування рататуя досить проста. Всі інгредієнти спочатку обсмажують, а потім тушкують у сотейнику 1,5-2 ч. Можна звичайно використовувати професійний підхід і обсмажувати все інгредієнти окремо, в такому випадку додаємо сіль/перець до кожного продукту.
2. Часник обсмажуємо разом з баклажанів. Чебрець додаємо до томатів. Але можна звичайно зробити все набагато простіше. А саме все нарізаємо на шматочки приблизно однакового размера.
3. Обсмажуємо до легкої м’якості, додаємо сіль/перець/цукор/чебрець. Перекладаємо у великий сотейник, додаємо трохи води і тушкуємо на середньому вогні 1,5-2 ч.