Паста болоньєзе з фаршем на сковороді з томатами

Паста болоньєзе з фаршем на сковороді з томатами простий рецепт! Вас може збентежити, що гасити потрібно так довго – але це правильно! повинен вийде саме м’ясний соус. італійці взагалі по 6 годин гасять.

Інгредієнти

500гр яловичого фаршу
600-700мл бульйону
1 морквина
1 стебло селери
1 цибулина
1 ст. л. томатної пасти
2 зубчики часнику
500гр томатів у власному соку
Сіль
Перець
1 ч. л. італійських трав
макарони

Паста болоньєзе з фаршем на сковороді з томатами покроковий рецепт

1. Обсмажуємо часник, цибулю, моркву і селеру на сильному вогні до м’якості овочів. Додаємо фарш і обсмажуємо до потемніння м’яса. Додаємо сіль і перец.

2. Потім додаємо томатну пасту, томати у власному соку, бульйон, італійські спеції, доводимо до кипіння, прибираємо вогонь до середнього, накриваємо кришкою і тушкуємо 2 часа.

3. Періодично помішуємо. За 10 хвилин до готовності відварюємо макароны.

Відео рецепт 👇