Плов з вермішелі з мясом яловичини без рису

Плов з вермішелі з м’ясом яловичини без рису простий рецепт на сковороді.

Інгредієнти

яловичина – 600 гр
цибуля – 2 шт
вода 600 мл
приправа для плову
часник – 3 шт
вершкове масло – 50 гр
вермішель – 300 гр
сіль/перець

Плов з вермішелі з м’ясом яловичини без рису покроковий рецепт

1. Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на сковороді 5 хвилин. Яловичину нарізаємо на середні шматочки і відправляємо обсмажуватися до цибулі і смажимо 10 минут.

2. Додати сіль/перець, влити воду і довести до кипіння, після чого гасити 1 годину. Після додаємо приправу для плову, додаємо вершкове масло і заважаємо, поки масло не розтопиться, після чого додаємо нарізану на брусочки моркву і тушкуємо під закритою кришкою 30 минут.

3. Паралельно на сухій сковороді обсмажуємо вермішель до злегка золотистого кольору і по закінченню часу додаємо її до всіх інгредієнтів. Заливаємо водою і накривши кришкою, доводимо до готовності. Приємного аппетита.

Відео рецепт 👇