Плов з вермішелі з м’ясом яловичини без рису простий рецепт на сковороді.
Інгредієнти
яловичина – 600 гр
цибуля – 2 шт
вода 600 мл
приправа для плову
часник – 3 шт
вершкове масло – 50 гр
вермішель – 300 гр
сіль/перець
Плов з вермішелі з м’ясом яловичини без рису покроковий рецепт
1. Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на сковороді 5 хвилин. Яловичину нарізаємо на середні шматочки і відправляємо обсмажуватися до цибулі і смажимо 10 минут.
2. Додати сіль/перець, влити воду і довести до кипіння, після чого гасити 1 годину. Після додаємо приправу для плову, додаємо вершкове масло і заважаємо, поки масло не розтопиться, після чого додаємо нарізану на брусочки моркву і тушкуємо під закритою кришкою 30 минут.
3. Паралельно на сухій сковороді обсмажуємо вермішель до злегка золотистого кольору і по закінченню часу додаємо її до всіх інгредієнтів. Заливаємо водою і накривши кришкою, доводимо до готовності. Приємного аппетита.
Відео рецепт 👇