Кайсері Яглама турецька лазанья

Кайсері Яглама турецька лазанья простий рецепт.

Інгредієнти

для тесту
Тепла вода 2 склянки (1 ст 200мл)
Дріжджі 1,5 ст. л
Сіль 1ст.л
Борошно 5 ст (+-)

для соусу
Фарш ( у мене яловичий) 500 г
Цибулю 2шт
Болгарський перець 1-2 шт
Помідори 3-4 шт
Томатна паста 1ст.л
Вода 1ст
Сіль, перець за смаком

Кайсері Яглама турецька лазанья покроковий рецепт

1. В теплу воду додати дріжджі і сіль, залишаємо на 15 хвилин, далі борошно і замішуємо тісто. Прибираємо на годину в тепле місце. Потім ділимо на частини. І кожну частину раскатываем.

2. Обсмажуємо на сухій сковороді з двох сторін. Приготуємо соус. Обсмажуємо цибулю, далі фарш, болгарський перець, помідори, томатна паста , посолити поперчити за вкусу.

3. Додамо 1 склянку води і тушкуємо до готовності Збираємо нашу страву як на видео.

Відео рецепт 👇