Смажена курка з перцем на сковороді

Цей рецепт входить мій топ курячих страв. Дуже зручно, що йде відразу з овочевим гарніром. Смажена курка з перцем на сковороді рецепт простий.

Інгредієнти

•1кг шматочками курки
•2 солодких перцю
•півстакана води або бульйону
•3 зубчики часнику
•півсклянки білого вина (можна замінити бульйоном)
•сіль, чорний перець
•розмарин
•оливкова олія

Смажена курка з перцем на сковороді покроковий рецепт

1. Розігріти оливкову олію разом з розчавленим часником і розмарином. Обсмажити і прибрати. Додати шматочки курки. На середньому вогні обсмажити з двох сторін до золотистого кольору. *Перевернути шматочки курки тільки один раз, на цьому етапі заважати/ворочати зайвий раз не следует.

2. Для оптимального результату використовуйте сковороду без антипригарне покриття, щоб лежить курячий сік. Збільшити вогонь до максимального, скропити вином і випарувати алкоголь. Додати воду (або бульйон), накрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні 40 минут.

3. Додати перці нарізані соломкою, посолити, поперчити, перемішати, накрити кришкою і тушкувати ще 10-15хв. Відкрити кришку і готувати ще 5 хвилин на великому огне.

Відео рецепт 👇