Картопляне рагу з мясом свинини, перцем і помідорами

Ідеальне картопляне рагу з м’ясом ❤️ Ніжне, пряне і ароматне. Обов’язково зберігай, щоб не втратити! Картопляне рагу з м’ясом свинини, перцем і помідорами простий рецепт.

Інгредієнти

Картопля 0.5 кг
Свинина (краще шия) 0.5 кг
Цибулю, моркву, помідори по 150г
Болгарський перець 1шт
Часник 1/2 головки
Вода 0.4 л
Спеції (паприка, зіра, сіль, перець, лавровий лист)
Зелень
Рослинна олія для смаження

Картопляне рагу з м’ясом свинини, перцем і помідорами покроковий рецепт

1. Нарізаємо м’ясо на великі шматки і обсмажуємо на сильному вогні до рум’яного кольору ~20 хвилин. Додаємо до нього цибулю, трохи обсмажуємо. Слідом додаємо нарізану на брусочки моркву. Солимо і перчимо, додаємо специи.
2. Через 5 хвилин закидаємо помідори, перець і часник. Все перемішуємо. Викладаємо зверху очищену картоплю (можна не розрізати на частини, або зробити їх великими).
3. Заливаємо водою, додаємо сіль і перець за смаком, лавровий лист. Накриваємо кришкою і тушкуємо ~1 годину на слабкому вогні. Даємо настоятися хвилин 15-20 і подаємо! Обов’язково з зеленню і сметаной.