Курячі стегна з картоплею в сковороді

Як смачно зробити Курячі стегна з картоплею в сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

2 курячих стегна без кісток 300 г
1 ст. л. соєвого соусу
1 ст. л. рослинного масла
сухий часник, паприка, пажитник
сіль, перець
500 г картоплі
1 цибулина 75 г

Курячі стегна з картоплею в сковороді покроковий рецепт

1. Змішати складові маринаду: соєвий соус, олію, спеції. Курятину змастити з усіх боків маринадом і залишити маринуватися на годинку на столі. Якщо хочете, можна залишити курку в холодильнику маринуватися на ніч. Картоплю очистити і нарізати дольками.
2. нарізану картоплю Добре промити в проточній воді. Скласти картоплю в миску, залити окропом, накрити і залишити на 5-7 хвилин. Воду злити, картоплю обсушити паперовим рушником. Сковороду змастити рослинним маслом і разогреть.
3. Підсмажити стегна на середньому вогні під кришкою з двома-трьома переворотами до рум’яної скоринки. Викласти стегна в миску, накрити. У сковороду всипати картоплю (якщо стегна виділили недостатньо жиру, можна додати трохи рослинної олії), посолити, поперчити, кілька разів перемешать.

4. Цибулю нарізати тонкими пір’ям, перемішати з картоплею. Вкласти в сковороду стегна, влити 100 мл гарячої води. Накрити сковороду кришкою і тушкувати на маленькому вогні 15 хвилин. Смачно до одуру!!!