Бешбармак за азербайджанською

Як смачно зробити Бешбармак за азербайджанською простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Прошу строго не судити, я дружина азербайджанця всього кілька років і я тільки вчуся готувати національні страви. Інгредієнти вказані на велику кількість людей, пригощала я 10 чоловік, кількість інгредієнтів регулюйте самі

Інгредієнти

◽️ Яловичина – 700 – 800 гр (вага у відвареному вигляді)
◽️ Цибуля ріпчаста – 1 кг
◽️ Сіль, перець

Для тіста:
◽️Яйце – 1 шт.
◽️Вода – 400 мл
◽️Сіль – 1 ч. л.
◽️Борошно – скільки візьме

Для соусу:
◽️Сметана або кефір
◽️Часник
◽️Сіль

Бешбармак за азербайджанською покроковий рецепт

1. М’ясо відварити до готовності і розділити на волокна. Цибулю наріжте на півкільця, викладіть у великий казан і залийте бульйоном від м’яса, при необхідності посоліть і поперчіть за смаком. Як тільки цибуля приготується, викладіть на нього м’ясо, додайте ще бульйон, накрийте вишкою і залиште нудитися на повільному вогні хвилин 30.

2. Тісто місити я не люблю тому я купила готове (2 пачки по 300 гр). Ви можете замісити пельменний тісто, розкачати і нарізати на квадратики. Якщо ви купуєте готове тісто, перед варінням його потрібно промити в холодній воді, тоді воно вийде майже як домашнє після варки.

3. Відварити тісто потрібно в бульйоні від м’яса, він повинен бути жирним, якщо бульйон буде недостатньо жирним, можете додати трохи вершкового масла. Як тільки тісто приготується, викладіть його велике блюдо, у зверху викладіть м’ясо Для приготування з’єднання сметану, часник, сіль і теплу воду зовсім трохи, або ж замість сметани і води, можете використовувати кефир.

Відео рецепт 👇