Узбецький ханум з картоплею і фаршем

Як зробити смачний Узбецький ханум з картоплею і фаршем рецепт простий і швидкий.

Інгредієнти

Тісто
✅ Борошно 250 гр
✅ Сіль 1 год л
✅ Вода 120 мл
✅ Рослинна олія 1 ст л

Начинка
✅ Фарш 430 гр
✅ Картопля 300 гр
✅ Цибуля 180 гр
✅ Болгарський перець 1 шт
✅ Сіль, перець, хмелі-сунелі

Узбецький ханум з картоплею і фаршем покроковий рецепт

1. Замішуємо тісто. Просіваємо борошно, додаємо сіль, воду і рослинну олію. Перемішуємо до однорідності і залишаємо тісто відпочивати на 30 хвилин під плівкою👌.

2. Для начинки ми брали картоплю, терли її на тертці разом з половиною цибулини і віджимали від зайвої рідини. Солили. Потім нарізали болгарський перець кубиками і робили фарш з цибулею і приправами.

3. розкатували Тісто в один довгий пласт. На середину поклали фарш, потім болгарський перець, потім тертий картопля і згорнули все рулет.

Відео рецепт 👇